regenpak

Ruilen & Retourneren

Wil je ruilen voor een andere maat of een andere kleur? Geen probleem. Over ruilen of retourneren doen wij niet moeilijk. Je kunt bij ons alle producten binnen 14 dagen ruilen of retour sturen.

GRATIS Ruilen

RUILEN IS ALTIJD GRATIS. Wil je ruilen? Stuur dan binnen 14 dagen werkdagen een mailtje naar info@hipinderegen.nl o.v.v. je bestelnummer. Wij reageren binnen 1 werkdag op je mailtje en kunnen het product dan direct voor je reserveren. Ook mailen we je een gratis retour-etiket voor op je pakketje. Het pakketje kun je dan afgeven bij ieder PostNL punt bij je in de buurt. Super handig, snel en zonder kosten!

Retourneren

Wil je je product toch retour sturen? Ook dat kan binnen 14 dagen. Stuur ons even een mailtje: info@hipinderegen.nl o.v.v. je bestelnummer.
Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk. De kosten voor een retourzending zijn €7,25 via PostNL (Vanuit België €16,40).

Post en retour adres:
Hipinderegen
Zwaluw 8
1722DH Zuid-Scharwoude

Een retouretiket kunnen wij ook voor je regelen, stuur dit even in het mailtje indien je hiervan gebruik wilt maken. De kosten kan je dan betalen via onze verzendpartij.

Om de kosten in de hand te houden stellen we een paar voorwaarden aan het retourneren. Je krijgt alleen geld retour, indien de geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gedragen of gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen. Nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, doen we ons best je het aankoopbedrag binnen 4 werkdagen terug te storten. Let op: deze tijd met extra Covid-maatregelen/Black Friday/Feestdagen is het extra druk met retouren waardoor er vertraging kan ontstaan. Alvast excuses hiervoor!